Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers
Vogelvereniging "Tropenpracht" Beilen
Home Lid worden
 
Lid worden van "Tropenpracht" ?

Wilt u ook lid worden van vogelvereniging "Tropenpracht"?

Wat kost het?

De contributie bedraagt 35 euro per jaar voor volwassenen en 17,50 euro per jaar voor jeugdleden.

Wat krijgt u ervoor?

  • U word automatisch lid van de NBvV, de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Hierdoor ontvangt u het maandblad "Onze Vogels" van de bond iedere maand in de brievenbus.
  • U kunt maandelijks de ledenvergadering bezoeken en hier interressante lezingen bijwonen en contact leggen met andere leden, bijv. voor het stellen van vragen en ervaringen uitwisselen.
  • U kunt ringen bestellen met uw verkregen unieke kweeknummer. Hiermee kunt u uw vogels ringen wat in voor beschermde soorten wettelijk verplicht is en in veel gevallen verplicht is om aan tentoonstellingen te mogen deelnemen.
  • U kunt deelnemen aan verschillende tentoonstellingen, de bijzonder tentoonstelling in Beilen, de districts-tentoonstelling van Drenthe, de nationale bondsshow en zelfs de wereld tentoonstelling.
  • U kunt alle overige activiteiten van Tropenpracht bezoeken, bijv. een jaarlijkse BBQ, excursies naar vogelliefhebbers, etc.

Ik wil meer informatie

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie .

Ik wil lid worden

Bent u overtuigd en wilt u lid worden, vul dan onderstaand formulier in en druk op verzend, het formulier word verzonden naar de ledenadministratie en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

 

 
 

Bent u lid? Login!Sponsoren

DSZ Gils
Dierenspeciaalzaak Gils.
De Hanekampen 35, Beilen